Våre bøker

Nyheter

Nyhet fra Karin Brunk Holmqvist

”Om man elsker i gangen utenfor Kongegraven ved fullmåne, løfter steinene seg og danner en steinhimmel. Da vil kjærligheten vare evig.” Sagn fra Kivik   Kivik er kunstnernes og eplehagenes by. Klimaet er mildt og godt, strendene hvite og havet bølger blågrønt. Det er der Erna bor. Hun 34 år, ukysset og bor fortsatt hjemme på foreldrenes gård. Erna er sjenert og stille og blir holdt stramt i tøylene av sin far. Det er ikke ofte hun får gjøre som hun vil, og hun har nesten gitt opp drømmen om... LES MER HER!

Silke Forlag får nye eiere

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke har i dag kjøpt Silke Forlag AS. Silke Forlag er, og skal fortsatt være, forlaget som utgir skjønnlitteratur for bokelskende kvinner. Det vil bli drevet videre av gründerne Leborg og Haugland i tett samarbeid med søsterselskapet Vigmostad & Bjørke.   Silke Forlag ble etablert i 2009 av daglig leder Christine Leborg og markedssjef Wenche Haugland. Forlaget utgir rundt ti nye titler i året, hovedsakelig skjønnlitteratur rettet mot kvinner. Av forfatterskap utmerker Karin Bjørset Persen seg med romaner fra Finnmark som blander alvor og humor, svenske Karin... LES MER HER!

"Nedlagte brudepiker" - en smakebit!

Karin Bjørset Persens "Nedlagte brudepiker" er nå ute i ny fasong!   Les første kapittel av latterbomben her!   Sagt om boken:   "Karin Bjørset Persen overgår seg selv i denne humormultivitaminpillen av en bok." Artemisias Verden   "Galskapen i Nedlagte brudepiker vil ingen ende ta, og vil du ha noen lattermilde timer på solsengen er dette boken for deg!"   Notabene.no   LES MER HER!

Blant hortensia og hverdagsmennesker

Ja, kjære lesere. Det var i slike omgivelser jeg befant meg når jeg skrev Høyt henger de og søte er de. Min søster har en liten hytte i en kolonihage i Simrishamn. Jeg er så heldig å få låne den, og jeg har altså skrevet deler av boken under mine besøk i kolonihagen.   Det er noe spesielt med kolonihager. Her kan alle de som savner en hage, leve ut sine drømmer. Eller, som det heter i et kinesisk ordspråk:   ”Vil du være lykkelig i en dag – kjøp... LES MER HER!

Terningkast 6 i VG!

Gabrielle Zevins "Herr Fikrys litterære liv" ble sluppet en måned tidligere enn planlagt etter denne flotte anmeldelsen fra VG:   "Herr Fikrys litterære liv" er en nydelig, lavmælt, tilbakelent og humoristisk påminnelse om at mennesker lever ikke bare for å spise, sove, vokse og forplante seg, men trenger kultur og mening med og retning på livet sitt ... En deilig, livlig, sorgmunter bok om en bokhandel med sjel. En riktig bibel for boknerder, like sjarmerende som Kardemomme by."   Om boken:   En bokhandel kan være som en magisk verden.... LES MER HER!