Velkommen til Silke Forlag – forlaget med kvinnelig smak!

www.utsnitt.noSilke Forlag er til for alle dere bokelskende kvinner. Forlaget ble etablert i 2009, og er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke. Vi er i dag fire jenter som holder til på Fridtjof Nansens plass i Oslo samt to bokhandelkontakter som sprer titlene våre i hele Norge.

   Fokusområdet er på skjønnlitteratur, men vi gir også ut faktabøker med kvinnelig vinkel. Vi konsentrerer oss om hva målgruppen er opptatt av, og våre bøker er sterkt forankret i kvinners verdier og tankesett.

   Siden oppstart har Silke vært blant de mest fremgangsrike forlagene i Norge. Av forfatterskap utmerker Karin Bjørset Persen seg, med romaner fra Finnmark som blander alvor og humor, svenske Karin Brunk Holmqvist og Catharina Ingelman-Sundberg som skriver humoristiske romaner med eldre hovedpersoner, amerikanske suksessforfattere Rachel Simon og Joyce Maynard og debattskapende forfattere som Helena Thorfinn og Erica Jong.

 

Silke Forlag fordi silken er som oss kvinner: Den kommer i mange farger, kvaliteter og fasonger. Silke er eksotisk, spennende, frekt, eksklusivt, mykt, naturlig, feminint, sensuelt, fargerikt, vakkert og slitesterkt …