Se, døden på deg venter

av Maria Lang

Bak teaterets sceneteppe skjuler det seg intriger og forbudt begjær. Det er der døden på deg venter …

 

Puck blir venn med en gruppe operasangere som skal fremføre Mozarts Cosi fan tutte på Drottningholms slottsteater i Stockholm. Blant sceneteppene i det unike 1700-tallsteateret ramler Puck rett inn i et vepsebol av lidenskap og intriger. Følelsene stormer blant de temperamentsfulle operasangerne, og det meste kretser rundt den vakre Tove Monrad. Men ingen aner at den kjærlighetshungrende divaen svever i fare – før det er for sent. Mordet setter en støkk i alle, og det blir vanskelig for Puck å følge ledetrådene. Snart leker morderen katt og mus med henne, og hun savner sin venn kriminalkommisær Christer Wijk. Rekker han å komme henne til unnsetning før morderen slår til igjen?

 

"Se, døden på deg venter" er bok nummer fem av Maria Lang i Silkeperle-serien.

 

Bestill boken her

 

Det er laget filmer/en TV-serie basert på seks av Maria Langs krimromaner. Innspillingen skjedde i traktene rundt Nora, og hovedrollene innehas av Ola Rapace, Tuva Novotny og Linus Wahlgren. 

 

TV-serien ble en stor suksess over hele Europa og den ble vist på TV 2 sommeren 2015. Takket være denne populariteten planlegger man nå en filmatisering av ytterligere seks bøker.

Fakta

  • Sjanger: Krim
  • Originaltittel: Se, döden på dig väntar
  • Oversetter: Liv Malling / Kari Wærum
  • Antall sider: 208
  • Format: Pocket, Silkeperle, 125 x 187 mm
  • ISBN: 978-82-8270-065-8

Bøker av Maria Lang