Rosa Elefanter

av Karin Brunk Holmqvist

"Selma! Jeg tror selveste fanden er løs. Vi har havnet blant tullinger."

 

Selma og Artur bor på en liten gård i Tommarp i Sør-Sverige. Både barn og buskap har flyttet for lenge siden, og nå er det bare de to, hønene og katten Murran. Det er et rolig liv – helt til de nye naboene flytter inn. Da er det er slutt på freden. De nye naboene er rare, og Artur blir mistenksom. Det foregår merkelige ting rundt ham!

 

Ekteparet Hernemo tilhører en religiøs sekt og synger salmer dag og natt. Artur holder øye med dem, for han er overbevist om at de skjuler et eller annet. Han gjennomsøker hagen deres i all hemmelighet, og der oppdager han en nygravet grav. Like etter blir en mann fra nabolaget meldt savnet … Nå er gode råd dyre! Hva skal Artur gjøre?

 

Disa flytter inn i huset på andre siden. Hun har flyttet tilbake til hjemlandet etter mange år i hippiekretser i USA og på ashram i India. Det varer ikke lenge før Artur oppdager Disa som står splitter naken på trappen og vifter med armene.  Hva i all verden er det damen driver med? tenker Artur. Det er ikke fluesesong ennå.

 

Selma tar det hele med knusende ro. Artur har alltid hatt god fantasi. Men det varer ikke lenge før hun også blir dratt inn i saken. Spionering ute på jordene, statuer av fete fruer og rosa elefanter er bare begynnelsen.

 

Bestill boken her

 

Karin Brunk Holmqvists romaner er varme, morsomme og hyller både landsbygd og vennskap på et personlig og originalt vis. Bøkene handler alltid om eldre mennesker, som er stolte og fornøyde med sine livsskjebner. Det blir en forunderlig blanding av kontraster mellom den gamle og den nye måten å leve livet på landet på.

 

Karin Brunk Holmqvist gir leselykke. Hele 500 000 fornøyde lesere!

Fakta

  • Sjanger: Roman
  • Originaltittel: Rosa Elefanter
  • Oversetter: Kirsti Vogt
  • Antall sider: ca 300
  • Format: Innbundet, 140 x 215 mm
  • ISBN: 978-82-8270-027-6

Andre formater

  • Format: Pocket
  • ISBN: 978-82-8270-045-0

Bøker av Karin Brunk Holmqvist